perjantai 5. helmikuuta 2016

Harjoittelun näköistä toimintaa

Viime viikon loppu meni harjoitusten puolesta hyvin. Perjantaina kävin juoksemassa normaalin 14km lenkin ja lenkin loppupuolella menin tovin vähän reippaampaa. Oli ihan mukava kiristää vauhtia kun valtaosa lenkeistä on taas menny hissutteluksi. Lopussa siis:

1km 4:25/km s165
Palautus 500m
2,6km noin 4:20/km vauhtia s167


Toki vauhti hyyty loppua kohti. Eihän nuo vauhdit kummoisia ole, mutta aivan ok lumisella pöperöllä. Koko lenkura 14,1km 75min. 

Päivän ohjelmaan kuului myös wc-pöntön istuinosan vaihto. Sitä kuvittelis että tuo on helppo homma, mutta eihän se ole. Siltä varalta, että et ole tutustunut tuohon wc-pönttö skeneen tarkemmin niin ne istuimethan ei ole mitenkään standardisoituja. On leveitä ja kapeita malleja. Lisäksi kiinnitysruuvit on pitkiä tai lyhyitä. Ei ole varmaan hankala arvata ettei valinta osunut heti ykkösellä oikeaan malliin. Onneksi pieni virittely tuotti sitten hyväksyttävän lopputuloksen. Että kannattaa olla tarkkana jos joskus päädyt kyseisen tuotteen hyllyn eteen ihmettelemään.

Tuo aikaisemmin viikolla ollut suklaahaaste vei kyllä mielenkiinnon suklaata kohtaan, mutta onneksi irttarit maistuu edelleen. Mieltä siis lämmitti Prisman uusittu irttarihylly:Lauantaina tuli sitten juostua kevyt 11,5km 71min 6:09/km s134 yhteislenkkinä. Sunnuntaina taas yhteislenkillä pitkä lenkki 28,4km 152min 5:20/km s141. Tiet oli sulia ja askel kevyt.

Koko viikon saldo siis 80km. Koko vuosi 228,75km.


Helmikuu alkoi lepopäivällä. Samalla myös tiistai lipsahti lepopäiväksi kun viimeistelin TomTom Spark Cardio + Music -mittarin testiraporttia. Keskiviikko ja torstai meni sitten lenkkien parissa:

Ke 13,80km 72min 5:13/km s148
To 14,00km 74min 5:15/km s146

Vähän tuppaa korkealla sykkeellä menemään nuo lenkit. Menettelee toki kun harjoitusmäärät on pienet, mutta jos juoksisi enemmän niin saisi olla nuo sykkeet vähän matalemmat näillä viikon perus lenkeillä. Eilen tuli vietettyä synttäreita ja tänään on viimeinen työpäivä nykyisessä työpaikassa. Eli paljon on tapahtumia tällä loppuviikollakin. 

Onneksi tuo päivä alkaa jo vähän pitenemään ja piristämään kelejä. Aurinkoisia lenkkejä!Ei kommentteja:

Lähetä kommentti