perjantai 2. lokakuuta 2015

Perjantai 2.10Kirjottelun puolesta on ollu vähän hiljasempi viikko. Maanantaina pidin lepopäivän kun oli niin huonosti nukuttu yö takana. Ei jaksanu lähtä enää illalla juoksemaan vetoja ja muutenkin halusin tehdä vedot mieluummin radalla. Sillon näkis paremmin mikä se kunto on eikä tarvi selitellä ylämäkiä tai hiekkapätkiä syiksi.

Tiistaina sitten kohti Hiekkaharjun urheilupyhäkköä. Alkaa olemaan aika ikävät säät kun ei tiedä onko kylmä vai lämmin. Eikä viiti ottaa riskiä ettei vilustuis. Siispä mieluummin liikaa vaatetta päälle. Alkuun verryttelyt ja sitten 3 x 12min/1min. Lähdin juoksemaan tasaista 4min/km vauhtia ilman sen kummempia tavoitteita. Vedot meni hyvin, jokainen noin 3010-3020m. Viimesen kohdalla alko vähän tympimään radan kiertäminen, mutta muuten ok. Keskisykkeet meni 165, 169 ja 168. Lopuksi verryttelyt kotiin. Koko lenkki:

16km 77min


Keskiviikkona palasin sukka ongelman pariin. Kun tossa yhden lenkin aikana pääsi sukat kastumaan niin ne tuntu melko ikäviltä jaloissa. Siitä sitten sain idea, että pitäs saada ohuemmat sukat jotka ei imis niin paljon vettä märkänäkään. Tiistaina sain sitten aikaseksi hakea uudet sukat. Mukaan lähti Nike Elite Lightweight.

Keskiviikkona illalla vielä kevyt 6km 33min 5:32/km & s133. Kengännauhoja piti kiristää normaalia enemmän kun sukat oli ohuemmat.

Torstaina oli vuorossa viimeinen pitempi lenkki. Pitkään pohdin tekiskö tuota ollenkaan, mutta päädyin sitten tekemään kun jalat oli hyvässä kunnossa. Herätyskello soi viiden tiennoilla ja siitä sitten kuuden maissa kohti keskustaa. Alkuun 15km 5:10/km s143, maratonvauhtista 5km 4:16 s163, verr. 2,8km. Yhteensä 22,8km 116min. 

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti