sunnuntai 18. lokakuuta 2015

Lepoviikon viime metrit

Oon tässä nyt viikon vaan fiilistelly ja ihmetelly. On syöty hampurilaisia, nukuttu 4-5h yöunia, juotu alkoholia ja eletty muutenkin miten sattuu. Tai no samaa mitä oon toki tehny ennenkin mutta nyt oikein luvan kanssa.

Jalat oli tiistaihin asti oikein kunnolla kipeät. Jos halus kontata lattialla niin piti hakea vauhtia vähän kauempaa. Keskiviikkona pystyin kävelemään jo normaalisti. Maratonista jäi muistoksi yksi pieni rakko vasemman jalan varpaaseen ja yksi vasemman jalan kynsi pohtii tulisiko sen irrota vai ei. Se keuli vähän juoksun jälkeen, pistin neulalla kynnen alle ja veret tuli pois. Nyt se sama kynsi ihmettelee tulisko sen irrota vai ei. On siis välillä kipeä, mutta ei niin koholla että sen vois leikata pois. Alkuviikosta oli kiva kun laitoin kengän jalkaan ja se kynsi osu kengän yläosaan. Silmissä näky tähtiä. 

Tänään kävin yhteislenkillä. Tuli aamusta juostua 10,8km 68 minuuttiin. Semmosta kevyttä ja venyttelyt päälle. Juoksijan polveen viitaavat kiristelyt on vaivannu vasemmassa jalassa niin piti ihan putkirullailla. Kauppareissulla koittelin Asicsen talvitrikoita. Saatavilla oli yhdet XL kokoiset ja muut oli M kokoisia, mutta eihän se M koko mahtunu etes päälle. Pitää jatkaa metsästystä ens viikolla. 

Mikä meillä on seuraava tavoite? No nyt me lähtään tavottelemaan ihan tosissaan sitä alle 3h maraton aikaa. Usko on kova että se on aivan mahdollinen. Paikasta en ole vielä varma, mutta maanantaina ajattelin alottaa harjottelun. Aluksi pelkkää peruskestävyyttä ja välillä Aktia cuppeja. Kymppi pitäs mennä nyt marraskuussa alle 40minuutin ja maaliskuussa ajan tulee alkaa 38.xx. 

Maratonista ajattelin niin, että nyt ei riitä se 3h. Mä en juokse kevääseen tai ens syksyyn sillä tähtäimellä että kolmonen alittuu. Jos se alittuu niin se alittuu enemmällä kuin sekunilla. Uusi tavoite on 2.55h. Sitä me lähtään tavoittelemaan ja jos huonosti käy niin päästään silti alle 3h maratoniin. Tästä se lähtee. 

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti