sunnuntai 30. elokuuta 2015

Midnight run 2015

Päivä alkoi pikku matkustelulla kun käytiin Turussa synttäreillä. Se aiheutti pieniä paineita illan aikatauluun, mutta kunnialla selvittiin. Seittelmältä keittelin vielä pastat ja sitten kohti keskustaa. Alkuun lämmittelyä 3km ja sitten viivalle. Porukkaa oli kuin pipoa, kuten kuvista näkyy. Onneksi omaan lähtöryhmään pääsi helposti.





Olin päättänyt lähtä liikkeelle 4min vauhtia ja katsoa mihin se riittää. Lähdön jälkeen koitin mennä rauhallisesti ensimmäisen nousun, ehkä turhankin rauhallisesti 4.16 vauhtia. Seuraavalla kilometrillä sain vähän kirittyä 3.49 alamäen takia. Sitten mentiin aika tasasia nelosen kilometrejä vitoseen asti. Siinä rupes tuntumaan, että kohta alkaa pistämään. Vauhti oli ehkä turhan kovaa kuntoon nähden ja juoksu meni roikkumiseksi. Koitin löytää pienessä vastatuulessa tasaista peesiä ja tarpeen tullen vaihtaa peesipaikkaa. Kilometrit meni kuitenkin 4.03-4.08 väliin, eli jäin tasaisesti.

Vaikka radalla oli hieno tunnelma eikä ruuhkaa ollu haitaksi, mutta ensimmäiset 4km oli mäkistä ja senkin jälkeen löyty muutamia loivia nousuja. Vastatuuli kun tuntu lisäksi pyörivän joka puolelta niin ei oikein tulllu apuja. Odottelin tasaista myötätuuli pätkää jolla sais aikaa kiinni mutta ei sitä vaan tullu. Lopun mäetkin sai vielä köhimään urakalla. Maaliin tultiin kuitenkin ajassa 40.23. Aika jää vain sekunnin viime vuonna Aktia-cupissa juostusta ajasta. Melkein voisin sanoa, että jos olis ollu tasasempi reitti niin olis menny alle 40minuutin. Alla vielä tuo reittikartta joka löytyy myös täältä. Juoksun keskisyke 170, maksimi 178 ja kadenssi 173


sekä omat väliajat:


Täytyy kyllä sanoa, että tapahtuma on hieno ja kannattaa käydä tutustumassa. Rata ei päästä helpolla, että jos ennätys on tähtäimessä niin sitten kannattaa suunnata jonnekkin muualle. Tunnelma kuitenkin mitä parhain.



Loppuun vielä verryttelyä 2,5km. Juoksua yhteensä 15,5km.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti