torstai 27. elokuuta 2015

Maratonvauhtista

Viikko lähti käyntiin kevyellä lenkillä.

Ma 8,36km 45min 5:24/km s141

Illalla pientä tankkailua, siis mussutin vähän normaalia enemmän iltapalaa, tiistain lenkkiä varten. Ilmeisesti olin oikein innoissani lähössä lenkille kun yöllä kolmelta heräsin ja olin menossa keittämään aamukahvia. Onneksi vilkaisin matkalla Garminia ja painuin takasin nukkumaan. Pikku tirsojen jälkeen heräsin 5.30. Oli kyllä ihan mukava että aamu ei ollu mikään super kylmä. Ilmeisesti kohta on pakko luopua hihattomasta juoksupaidasta kun lämpötilat alkaa liikkumaan aamuisin +5 tienoilla.

Alkuun vetäisin verryttelyt 3km ja sitten sitä maratonvauhtista. Haaveissa ajattelin että kunto olisi pikkasen noussu ja lähdin vetämään n. 160 sykkeellä (86%). Alku meni hyvin, mutta sitten vauhti rupesi hyytymään. Palattiin normaaliin nopeuteen ja lopussa sai vähän pinnistellä. Meni tavallaan ihan ok, mutta toisaalta odotin parempaa. Loppuun verryttelyt ja junalla loppumatka keskustaan. Hirveen kiva kun porukat on palannu kesälomilta niin alkaa olemaan junissa tunnelmaa. Onneksi hikisenä saa edelleen hyvin tilaa :)

Ti 20km 96min (verr. 3km, maratonvauhtista 14km 4:22/km s162, verr. 3km)

Juoksun jälkeen Garmin näytti palautumisajaksi 67h (!). Tähän osasyynä saattaa olla tuon maratonvauhtisen aikana syntynyt 10km ja 5km ennätys. Siis mittarin käytön aikana nopein kymppi ja vitonen. Tiiä sitten tulkitseeko se sen perusteella että tarvii palautella pidempään. Vitonen meni aikaan 21:23.7 ja kymppi 43:28.5. Myöhemmin päivällä vasen polvi kipeytyi, mutta hellitti sitten illan mittaan.

Ke Lepo

Aikaistin torstain lepopäivää jotta jalat saa levätä. Tai siis tuo polvi.
Tiistaina tuli haettua lauantain Midnight runin lähtönumero yms. Nyt sitten odotellaan että päästään lauantaina irti klo. 21.10. 

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti