torstai 13. elokuuta 2015

Keskiviikko keskellä viikkoa

Se oli tänään kuulkaas lepopäivä. Kävin hommaamassa tommosen Camelbackin Forge mukin. Pystyy juomaan kahvia rauhassa paikasta välittämättä. Tosin aika nopeasti tajusin ettei nuo paikalliset bussikuskit kato hyvällä jos mukin vie bussiin, mutta onhan sitä kahvia mukavampi juoda töihin mennessä pysäkillä rauhassa kuin kotona alle minuutissa. Mukilla on elinikäinen takuu ja ainakin näin 24h kokemuksella vaikuttaa hyvälle. Eli olen tyytyväinen tähän 40e investointiin.

Lepopäivä ei suinkaan tarkoita lepoa sohvalla vaan tänään mentiin suoraan töistä rannalle. Näkyykö aurinkoa? Ei. Onko pilvistä? On. Sataako? Sataa. Ollaanko rannalla? Ollaan. Visiitti jäi kyllä lyhyeksi. Sitten nopeesti kauppaan, postista kakunkoristeet viikonlopun synttäreille ja päivä on melkein pulkassa. Perjantaina on toki yllätysnumeroa tarjolla jos ei löydy kaupasta synttärikakkuja valmiina niin pitää alkaa itte vääntämään yön pimeinä tunteina.

Alkuvuodeta hankittu AEG:n vaaka hajos eilen. Se oli aivan varma että painan yli 140kg. Okei, oon syöny herkkuja, mutta väittäsin kuitenkin että vaaka on väärässä. Ei auta resetoinnit tai muut temput. Sillä on toki 24kk takuu, mutta löytyykö takuukuittia? Siinäpä kysymys. Vaaka ostettiin aikoinaan Jumbon Prismasta. S-mobiilisovelluksessa näkyy kyllä takuukuitti kirsikkatomaattirasialle joka on ostettu 5.9.2013 hintaan 2,09€, mutta eipä näy vaa´an kuittia. Pitää suorittaa pari kaivausta kuittipinoon ja sen jälkeen hakea kiltisti uus vaaka kun alkaa tuo paino kiinnostamaan.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti