maanantai 27. heinäkuuta 2015

Ensimmäinen harjoitusviikko takana

Jäi näköjään aika vähiin viime viikon päivittelyt. Iltasin nukkumatti vei tätä miestä 100 - 0 niin ei tullu öisinkään päiviteltyä. Lenkillä tuli kuitenkin käytyä viikon aikana. Viikko alkoi hyvin menneellä harjoituksella. Johtunee siitä, että harjoitus on tuttu ja on ollu jo vuosia ohjelmassa mukana aktiivisesti.

Ma Lepo

Ti Juoksua 8,8km 49min 5:37/km s138
-Kevyttä hölkkäylyä osan työmatkasta.

Ke 14,5km 84min 5:47/km  s140
-Aamulenkki keskustassa pirteästi 7.00. Lupas sadetta niin nakkasin Haglöfsin vanhan ulkoilupuvun päälle. No ei oikein satanu vettä, mutta mies tuli kyllä märäksi takin sisäpuolelta. Ens kerralla parempi juosta vaikka ilman paitaa kuin tuolla asu yhdistelmällä.

To 12,8km 65min vetoja 6 x 1km/2min
-Olin pyörimässä Eläintarhan kentällä. Juoksin vetoja viimeksi kentällä varmaan vuosi sitten niin vauhti oli enemmän kuin hukassa. Tai siis käsitys siitä miten pitäs juosta. Verryttelyn aikana koitin laskea päässä miten lujaa pitäs mennä 200m jotta pääsis tonnin aikaan 4:15. Hieno suunnitelma kun oli juosta ensimmäinen veto 4:15 ja sitten ottaa aina 5sek ajasta pois. Eihän siitä käytännössä sitten mitään tullu. Alle verryttelyä 15min ja sen jälkeen ensimmäinen tonni 4:06. Tuokin meni sitten niin että himmailin lopun. Palautuksena kävelin/juoksin 200m. Lopussa tyydyin palautuksissa pyörimään lähes paikallani. Seuraavat tonnit meni 4:04, 4:01, 3:51. 3:50 & 3:49. Sarja on kyllä nousujohteinen, mutta ei kyllä muuten mitenkään mallikas. Viimenen veto tuli jokseenkin rennosti, että ei tarvinnu kaikkea puristaa. Ei kyllä ole helppoa tuo ratajuoksu ihan kylmiltään. Loppuun vielä verryttelyt.

Pe Lepo

La  14:2km 67min 4:43/km s153
-Sunnuntaiksi luvattiin surkeaa ilmaa niin päätin muuttaa 8km + 8km yhdeksi 14km lenkiksi. Illalla lähtö veny yli yhdeksään eikä oo pitkään aikaan napannu niin vähän lähtä lenkille. Kuin ihmeen kaupalla onnistuin kuitenkin saamaan itteni ylös sohvalta. Juoksu tuntu kyllä helpolta vaikka jalkoja vähän kolotteli alkuun heikkojen venyttelyiden takia. Akillesjänteet ja pohkeet ilmotti myös oman mielipiteensä torstain ratajuoksusta ja venyttelyiden laiminlyönnistä. Juoksu kulki kuitenkin yllättävän helposti niin annoin mennä noin 150 sykkeellä.

Koko viikko yhteensä 50,27km. Kokonaisuutena ihan ok. Jos olis venytelly ahkerammin niin sitten olis jalat vähän paremmassa kuosissa tälle viikolle lähdettäessä, mutta ei voi mitään.

Tässä vielä koko viikko:


Perjantain paino tuossa kuvassa oli 81,7kg. Ei tullu tarkastettua enää loppuviikosta mihin suuntaan se liikku. Epäilen vahvasti ettei ainakaan alaspäin.

Sunnuntaina sadetta paossa Keravan Hoplopissa. 

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti