keskiviikko 17. kesäkuuta 2015

Vauhtikestävyyttä isolla kirkolla

Tiistai oli sikäli outo päivä, että olo tuntu terveeltä. Tuo on ollut harvinainen olotila viime aikoina. Sikäli hyvä yhteensattuma sen kanssa, että oli kuitenkin yhteislenkkipäivä. Tosin hieman epävarmoin ottein pakkasin aamulla tavaroita kassiin. Edellinen lenkki oli kuitenkin HHM. Tänään ohjelmassa oli hieman vauhtikestävyyttä, mitäpä muutakaan... Tarkoituksena juosta 3krt 8min ja 2krt 4min. Välissä pari kiihdytystä. Palautusten väliksi tuli noin 4-5min.

Ensimmäinen veto meni helposti 4.22 vauhdilla. Toinen 4.23 ja kolmas 4.16. Kolmannessa syke oli lopussa 182. Keskisykkeet oli 165 ja 171 välissä, eli semmosta puolikkaan vauhtia. Toki tuo kolmas veto alko jo tuntumaan, että oli vaan hyvä että vedot lyheni. Seuraavat 4min vedot meni jo 4:11/km ja 4:07/km vauhtia. Viimeisen lopussa nähtiin jopa 186 maksimisyke. Tuommosta ei ollakkaan nähty vuosiin. Hapot paino kyllä jaloissa noissa kahdessa viimesessä. Ei sillä että aikasempia olisi menty liian lujaa, mutta entiset maitohapot ei vaan ehtiny poistumaan. Kokonaisuutena ihan hyvin mennyt harjoitus. Lopuksi vielä verryttelyt kotiin jossa tuli vähän kipuja vasempaan jalkaan, mutta niitähän tulee aina välillä.

Kotona mittari näytti matkaksi 16,8km joten piti vielä heittää pikku lenkki parkkipaikan suuntaan jotta tulis 17km täyteen. Se ei ollukkaan turha reissu kun maasta löyty sinne päivällä pudonnut tutti. Tässä kun ollaan taloyhtiön ainut lapsiperhe niin ei tarvi pahemmin arpoa onko meidän tuttiarmeijasta vai ei.

Kotona piti vielä illalla esitellä piileviä korjaajan vikoja. Television kaukosäädin oli kokenut päivällä kovia ja vaati säätöä. Lähtötilanne oli sikäli murheellinen, että jos kaukosäätimellä halusi vaihtaa kanavaa niin piti marssia digiboksille ja tökätä sillä boksin nappeja. Ei hyvä. Käytössä oleva tv on sellanen herkkä ja siro 32 tuumanen putkitv. Sinänsä kätevä, että vaikka kaikki kersat työntäis sitä lattialle niin ei varmasti tipu. Sehän painaa kuin synti. Tosin sitten ollaan nesteessä jos tuo hajoaa ja tilalle joutuu hommaamaan sellasen taulutv:n. Sehän ei säily ehjänä tässä perheessä viikkoakaan. Ainut mahdollisuus olisi nostaa se seinälle turvaan. Siitä taas muodostuu sellanen ongelma että a) ei oikein ole sopivaa paikkaa koko olohuoneessa ja b) tämän vuoden budjetissa ei ole varattu varoja kyseisen kapistuksen hankintaan. Onneksi sain maagisilla korjauskyvyillä korjattua kaukosäätimen ja maailma pelastu. Tai ainakin tämä päivä. Jos joku haluaa kerätä kotona pisteet samanlaisilla korjaustaidoilla niin kehotan vakavalla ilmeellä aukaisemaan kaukosäätimen, puhaltelemaan sinne ja sitten taas kasaamaan sen ilman että ilmeestä näkyy ettei ollu mitään hajua mikä saatto olla vikana aikaisempaan toimimattomuuteen. Jos se sitten toimii niin sitten ollaan vaan hiljaa tyytyväisiä ja poistutaan paikalta :)

 Nyt sitten nukkumaan ja aamulla jännitetään olotiloja.

Iso kirkko

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti