maanantai 15. kesäkuuta 2015

Välillä setä on vähän väsynyt

Oli ilmeisesti aika rankka tuo viikonloppu. Ei paljon auttanut vaikka join iltasadun aikana kahvia niin silti nukahdin ennen yhdeksää sohvalle. Pienestä väsystä oli aikasemminkin merkkejä kun laitoin astianpesukonetta päälle ja tyytyväisenä sijoitin pesuaineen roskakoriin. Hieman huonosti vaikuttaa sieltä käsin. Nukuin sitten tyytyväisenä sohvalla puolille öin jonka jälkeen unet jatku sängyssä seittemään asti. Tänään ehkä hieman terveempi olo. Noin kauan kun makoili niin sitä ehti nähdä ensimmäisen juoksu-unen tälle vuodelle. Osallistuin unessa polkujuoksuun joka oli noin 30km pitkä. Tapahtuma oli hieman erikoinen koska reittiin kuului kaksi pätkää jotka piti siirtyä julkisilla. Ensimmäisen siirtymän jälkeen kirosin etten ollu ottanu etukäteen selvää aikatauluista. Sen jälkeen unohduin juttelemaan juottopisteelle ja kovasti harmitti kun tajusin että tässähän on kisa meneillään.

Tänään viikko alkoi sikäli iloisilla uutisilla, että pojat ja tytöt oli saanu väännettyä palkkaratkaisun valmiiksi. Sen sijaan että olisivat vaan sopineet 0% korotuksista niin sorvasivat 0-10e korotuksen. Varmaan kulu valtavat määrät pullaa noissa neuvotteluissa. Mulle olis kelvannu puhdas nolla euroa. Tosin pääsin tähän tavoitteeseen kun kotia tullessa postilaatikossa odotti uudet vastikelaput. Vastike nousi 13e, että sinne meni saadut korotukset eikä riittänytkään. Tuohon kun laskee vielä mukaan inflaation niin hiphei. Jos ei meinaa uni tulla iltasin niin voi vaikka ynnäillä monenko lenkkariparin verran on vähemmän rahaa käytössä tulevien vuosien aikana. Kiristetään taas vyötä. Onneksi tuohon henkilökohtaiseen inflaatioon voi sentään vähän vaikuttaa.


Huomenna olisi tiedossa puoli pakolliset yhteisharjoitukset. Eli ensimmäinen lenkki HHM:n jälkeen. Tuskimpa tuo olo siitä pahenee ellei aamulla ole terve olo. Kun ei ole kuumetta niin eipä sillä ole hirveästi väliä miten tiheään niistää. Tänäänkin jo vähän juoksentelin rautatientorilla kun olivat siirtäneet pysäkin paikkaa. Kun on liikkeellä aikataululla jossa on liikkumavaraa noin minuutin verran niin aika loppu pahasti kesken ennen kuin löysin piilotetun bussipysäkin. Sinänsä kätevä jekku ja toi vaihtelua arkeen. Tänään se pysäkki löyty Kansallisteatterin vasemmalta kulmalta. Toivottavasti HSL:lle riitti että siirsivät sitä kerran eikä tästä nyt muodostu mitään kivaa rutiinia tulevalle viikolle.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti