tiistai 7. huhtikuuta 2015

Juoksua ja tuttipulloja

Tiistain ohjelmassa oli reilu kymppi töistä kotiin. Eilinen vauhtikestävyys paino hieman jaloissa joten koitin mennä rauhallisesti. Muutaman pykälän olis saanu olla keskisyke alempi, mutta kun ei vaan malttanu mennä tarpeeksi hiljaa. Lopulta koko lenkki 11,8km 62min s145 & 5:13/km. Iltasella pientä venyttelyä ja toivomista että jalat olis huomenna etes jonkinlaisessa kuosissa.

Illalla piti käydä vielä ettimässä josko jostain sais korviketta nuorimmille pojille. Onneksi toinen pysähdys tuotti tulosta ja sain kaavittua hyllyn perältä 8 purkkia NAN:ia. Kymmenen aikaan illalla kun nuo vaihtoehtoset ostopaikat alkaa olemaan aika vähissä. En kyllä tajua miksi en vieläkään osta semmosta kunnon varastoa tuota korviketta. Varmasti vetävät sitä vielä syyskuuhun. Että olisko sillä nyt sitten väliä jos kerralla hakis vaikka 300 purkkia sitä. Tosin tuokaan varasto ei kestäis kuin reilut kolme viikkoa...

Viikonloppuna tuli hommattua jo hieman isompia tuttipulloja. Jälleen kerran muistutus siitä että kyllä ne kaksosetkin kasvaa vaikka aina ei siltä tuntuiskaan. Pääsen tiskaamisessa taas vähän helpommalla kun ei tarvi enää pestä erillistä alaosaaa ja tiivistettä.


Tänään tuli HCR:ltä muistutus, että ilmoittautuminen päättyy 12.4 ja lähtöryhmät saa varmaankin tietää ensi viikolla. Samassa meilissä oli muistutus että olin laittanu tavoiteajaksi 1.28. Hieman positiivinen näkemys asiasta. Kovasti tässä saa vielä töitä tehdä viimeisen kuukauden aikana. Huomenna kello soi 5.30 ja suuntana pitkä lenkki.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti