tiistai 14. huhtikuuta 2015

Maanantai 13.4 - Kehitystä havaittavissa

Eilen viikko pyörähti käyntiin töistä kotiin lenkillä. Vaikka jalat oli sunnuntaina jumissa niin nyt tuntu kulkevan. Olisko ollu pikkanen myötänen joka sai tekemään päätöksen maratonvauhtisesta lenkistä. Alkuun 3km verryttelyä ja sen jälkeen sitten maratonvauhtista. Tai siis reipasta koska aika kaukana tuo vauhti on maratonvauhtisesta. Viimeksi kymppiin meni aikaa 46.55 (4:42/km) ja nyt oli tarkotus parantaa. Juoksu kulkikin yllättävän hyvin. Vauhti oli alle 4.40/km ja ei ollut sellaista samanlaista hyytymistä kuin viimeksi. Viimeksihän syke alko laskemaan ja tuntu ettei pysty pitämään vauhtia yllä. Nyt joutu vähän hidastamaan kun syke meinasi nousta yli 165:n. Lopulta koko 10km pätkä meni aikaan 45.54. Vauhti siis 4:35/km ja syke 165. Kadenssi alko myös lähestyä 170, että hyvin jakso pitää rytmiä. Loppuun vielä 3km verryttelyä. Koko lenkki 16km 77min.

Painosta ei oo tullu mainittua mitään viime aikoina. Painon liittyen voisi mainita tuotevertailua sunnuntailta ja maanantailta.

Sunnuntaina tuli testattu McDonald´sin Grande Big Mac 

Ja maanantaina oli vuorossa Burger Kingin XXL pekonilla. 

Näistä kahdesta XXL oli isompi ja omasta mielestä parempi. Tosin Grande Big Mac matkasi autokaistalta kotiin ennen tätä vaativaa testiä :) 

Ruokaympyrä on siis kohdallaan. Paino oli 28.3 83,7kg ja eilen 13.4 82,4kg. Kyllä se tuo ulkona liikkuminen laskee painoa vaikka ei oliskaan niin tarkka mitä tulee syötyä. 

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti