keskiviikko 15. huhtikuuta 2015

Tiistai 14.4

Aamu lähti käyntiin työmatkajuoksulla. Kevyttä hölkkää hieman kipeillä reisillä. Matkaa taittu yhteensä 13,3km 69min 5:09/km & s147. Koitin hakea hieman nopeampaa kadenssia, mutta ei se tunnu kovin luontevalta tuommosessa pk-vauhdissa. Illalla hieman venyttelyä, mutta jalat vaan tuntuu kipeytyvän. Jumissahan ne oli jo sunnuntaina ja ilmeisesti nyt vaan huonompaan suuntaan menossa.

Illalla tiedossa oli Helsinki Half Marathonin uuden reitin ihmettelyä. Hienoa että juoksu kulkee keskustassa pitkin rantoja. Lähtöaika toi mieleen aprillipilan, mutta eiköhän tuo mene. Onhan tässä tottunu jo arkena heräämään 5.30 ja juoksemaan kuuden jälkeen. Tässä vielä tuo reittikartta:Viikonlopun Lapsimessuilta tuli hankittua tuommonen Croozer Kid for 2 -kärry. Varuste.net hoiti tilauksen kyllä hienosti maaliin. Tilaus lauantaina, maanantaina kysely että mihin aikaan paketin voi tuoda tiistaina ja tiistaina paketti tuli sovittuun aikaan kotiovelle.

 
Jos on kokemusta Ikean huonekalujen kokoamisesta niin tämä oli astetta haastavampi rasti. Ohjeet oli hieman omituiset tai sitten koitin vain hätäillä. Muutaman mutterin sai laittaa pariin kertaan ennen kuin kärry oli valmis. Tässä lopputulos:


Eikä jääny ylimääräsiä osia. Kärry toimii siis perus kävelykärrynä, juoksukärrynä ja pyörän perässä. Juoksua varten pitää vaihtaa etupyörä ja pyörää varten pitää lisätä pari tankoa ja pikalukko pyörään. Saapa nähdä miten meikäläisen perus Tunturi Prego kestää ton vetämistä. Vaikuttaa kyllä ihan asialliselta peliltä ja eiköhän sille löydy käyttöä. Lapset käy välillä istumassa tossa jo sisällä niin eiköhän ne viihdy myös ulkona sen kyydissä. 
Ei kommentteja:

Lähetä kommentti