tiistai 24. maaliskuuta 2015

Takatalvi maanantai

Tänään rupes jotenkin selviämään lauantain pitkästä lenkistä. Viikonloppu meni kyllä sen takia niin solmussa. Melkein olis helpompaa jos juoksis pitkän lenkin viikolla niin sitä olis töissä ollessa solmussa. Töissä voi sentään rauhassa olla ja keskittyä hommiin. Kotona kun oot solmussa niin meinaat nukahtaa lattialle kesken leikin tai viimestään haukottelet ensimmäisenä kun luetaan iltasatua. Tuo työmatka kun on about 23km niin sehän olis kuin tehty pitkistä varten. Oikeen kun kulkee niin voi vielä heittää kunniakierroksen Töölönlahden ympäri. Jäädään odottamaan sitä päivää.

Tänään törmäsin ensimmäistä kertaa toukokuun HCR paitaan:

hcrpaita

Miellyttää kyllä omaa silmää ja kyllä tuo mahtuu muiden paitojen joukkoon myös kisan jälkeen.

Tänään ohjelmassa oli juoksentelua töistä kotiin. Lupailtiin sitä takatalvea ja kaikkea. Ihan normi vaatetuksella lähtiin kuitenkin liikenteeseen. Matkaa kertyi 13,3km 73min 5:29/km s147. Valehtelisin jos väittäisin ettei se lauantai tuntunu enää jaloissa. Päätin mennä ihan hissukseen sen kummemmin rehkimättä. Viime yönä unetkin jäi vähiin niin kaipa sekin vaikutti. Alku menikin ihan hyvin, mutta viimesellä kilometrillä meinas loppua taas dieseli. Nyt on kyllä käyny hemmetin hyvä tuuri näillä kahdella viimeisellä lenkillä, että just kotiovelle loppuu löpö. Viimesissä liikennevaloissa seisoin tänäänkin ihan mielelläni. Oli niin paha olo että olis tehny mieli laatata.

Ton väsymisen huomaa helposti myös kun katsoo juoksudynamiikan käyriä:

maanantai2

 

Maakosketuksen aika pitenee ja kadenssi nousee kun meinaan kaatua :)

Kotona odotti mustikkapiirakka, että palautellaan sillä ja perään muutama venytysliike. Huomenna kello soi jo 5.30.

maanantai

ps. Ja paino ei ole laskenut, sama lukemat kuin viikko sitten. Jalat kun väsyy niin mieli koittaa kompensoida sitä tämmösillä herkuilla :)

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti