keskiviikko 1. huhtikuuta 2015

Lunta tupaan

Lepoviikon ensimmäinen päivä oli hieman normaalista poikkeava. Aamulla suuntasin toimiston sijasta Hope yhdistyksen toimitiloihin jossa työporukalla vietettiin puolikas päivä. Ohjelmassa oli vaatteiden lajittelua ja järjestelyä. Hope (http://www.hopeyhdistys.fi/) tarjoaa apua vähävaraisille ja äkillisen kriisin kohdanneille lapsiperheille sekä huostaanotetuille lapsille. Hienoa toimintaa ja oli mukava käydä auttelemassa etes tuo muutama tunti.



Päivän aikana yön ja aamun lumisade vaan jatku. Tuli kyllä taas mitta täyteen tuota lunta. Ei enää tässä vaiheessa jaksais tommosta. Toki se on vasta maaliskuu, mutta kun oli jo ehtiny tottua sulaan maahan. Jospa tuo sulais jo tiistain aikana pois niin ei tarvis tarpoa illan lenkkiä tuolla sohjossa.



Ilta meni "rattosasti" tapellessa Wordpressin kanssa. Se ei vaan ole semmonen alusta jonka kanssa mä oon yhteensopiva. Niinpä päätin helpottaa ja nopeuttaa elämääni ja siirtää blogin uudelle alustalle. Oon aika nopea näissä liikkeissä, että katotaan nyt miten tämän kanssa homma lähtee sujumaan. Hieman hankala kun kaikki blogi palvelut on vieraita niin itselle sopiva ei löydy kuin koittelemalla. Nyt näkyvillä oleva versio on kiireessä koottu, että eiköhän tässä taas tehdä muutoksia nopealla aikataululla.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti