maanantai 7. syyskuuta 2015

Sairastelulla kohti Vantaata, vko 7/12

Pakko sanoa heti alkuun, että ei ollu kaikkein fiksuin teko juosta pitkä lenkki Midnight runin jälkeen. Toisaalta jalat ehkä tarvi sitä, mutta kun alle vuorokauteen juoksee 46km niin ei tarvi olla kovin kummonen tietäjä jotta osaa ennustaa jalkojen kipeytyvän. Paljon. No tulipa tehtyä.

Tiistaina hiippailin työpäivän jälkeen kotiin rauhallista vauhtia. Jalat roikku mukana.

Ti 11,47km 68min 5:54/km s127

Keskiviikkona suuntasin illalla vesisateeseen. Eipä nuo jalat ollu kovasti paremmat kuin tiistaina, mutta juoksu oli rennompaa.

Ke 9,04km 52min 5:47/km s132

Torstaina oli sitten vetojen vuoro. Työpäivän jälkeen kohti Hiekkaharjun kenttää ja aiheena 5 x 2km/3min palautuksella. Vauhti 10sek kympin vauhtia kovempaa eli 3.52/km hujakoille. Ja taas sato vettä. Vedot lähti ihan ok fiiliksillä liikenteeseen. Kolmannen vedon jälkeen jätin pois pitkähihaisen paidan joka oli jo ihan läpimärkä. Neljäs ja viides veto alkoi jo painamaan jaloissa. Ennen viimeistä vetoa piti vielä puristaa molemmat sukat kuiviksi. Tuossa aikaisemmin meinasin jo kehua noita XXL:n sukkia, mutta lisätään niihin nyt sadevaraus. Kuivalla kelillä ne toimii hyvin, ei hierrä ja kestävät hyvin. Kun kaadetaan vettä joukkoon niin siihen se lento näköjään loppuu. Ilmeisesti niissä on vähän liikaa puuvillaa kun imevät vettä noinkin paljon. Olispa hienoa maratonilla kun sukka alkaa märkänä menemään ruttuun. Seurauksena olis ainakin varma rakko jalkapohjaan juoksun aikana ja se on siinä sitten. Mutta ne vedot:

To verr 22min, 5 x 2km/3min (7:42, 7:42, 7:46, 7:48 & 7:53 ja kilometrivauhteina 3:51, 3:51, 3:53, 3:54 & 3:57) + verr 20min. Yht. 18,6km 92min.

Loppujen lopuksi meni ihan hyvin. Viimeseen ehkä hyyty, mutta kun ottaa huomioon että oon ilmeisesti tehny aikasemmat vedot turhan hitaasti niin hyvin nämä kulki sateessa.

Pe 11,7km 62min 5:17/km s140

Perjantaina aamulla rauhallista juoksentelua töihin. Iltapäivällä alko sitten nenä vuotamaan ja sama jatku koko illan. Eihän tuo kovin iso yllätys ollu, että kun tarpeeksi monena päivänä juoksee vesisateessa niin eihän siinä hyvin käy. Samaan syssyyn meni lauantai ja sunnuntai levätessä. Yks pitkä lenkki jäi väliin, mutta eipä sille nyt mitään voinu.Koko viikko 50,8km. Vuosi yhteensä 1371,08 km.

Ens viikko sitten alkuviikon osalta kevyesti, pitkä lenkki ja sitten taas ihmetellään. 

Sunnuntaina kauppareissulla törmäsin Jumbon rullaportaissa intialaiseen kaveriin. Kyseli tietä Holiday Inn hotelliin. Annoin kaverille rullaportaissa pikaiset ohjeet minne mennä, mutta jo rullaportaiden päässä kaveri lähti väärän suuntaan. Pakkasin auton, kävin tankilla ja sitten rupesin pohtimaan löysiköhän kaveri hotellia. Päätin sitten ajaa vielä kertaalleen Jumbon ohi josko kaveria näkyisi siellä harhailemassa. Kuinka ollakkaan tämä vanha herra käveli päättäväisesti väärän suuntaan kohti K-Rautaa. Ei muuta kuin auto parkkiin ja selvittämään tilannetta. Tovi siinä juteltiin ja päästiin yhteisymmärrykseen että hotelli on eri suunnassa. Tarjosin miehelle kyydin hotellille ettei joutuisi kävelemään enempää sakkolenkkiä. Siinä autossa selvisi, että kaveri oli tullu Mumbaista ja käynyt katsomaan Ivalossa revontulia. Tai siis oli töissä jossain matkatoimistossa ja oli tutustumassa paikkaan. Anto vielä hotellilla käyntikorttinsa, että voin ottaa yhteyttä jos poikkean Mumbaissa :) Näin näppituntumalta sanoisin, että syyskuu ei oo paras mahdollinen kuukausi revontulien kannalta mutta toivottavasti oli muuten hyvä reissu.   


Märkää

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti