perjantai 21. elokuuta 2015

Lepoviikko osa 1/2

Kyllä tuntu vielä alkuviikosta jaloissa nuo viime viikon juoksentelut. Alotin kevyemmän viikon levolla. Viikko on samalla myös lomaviikko 3/3. Tämän jälkeen on tämän kesän lomat lusittu.

Ma Lepo

Tiistaina jalat oli vielä vähän heikossa hapessa niin päätin juosta perus kympin. 

Ti 10,60km 60min 5:38/km s134

Keskiviikona suuntasin Hiekkaharjun kentälle juoksemaan tonnin vetoja. Edellisestä kerrasta olikin vierähtänyt aikaa ja vauhti oli alkuun vähän hakusessa. Ensimmäinen veto lähti turhan reippaasti ja sitten vaikka koitin keventää niin ei keventyny tarpeeksi. Tarkotuksena oli juosta neljä alle 4min tonnia, mutta nyt tuli vähän kovempia. Ei ne nyt maksimeja ollu, mutta vähän turhan kovia tällä kunnolla. Vedot meni 3:49, 3:47, 3:46 & 3:44. Jos olisivat olleet 5sek hitaampia niin se olis ollu hyvä. Nyt piti vähän pakosta tehdä laskeva sarja. 

Ke verr 3km, 4 x 1km/2min, verr 3km. Yht. 11,70km & 64min. 

Torstaina päivällä rannalla ja yöllä lenkillä. Meni vähän turhan myöhäseen, mutta tulipa tehtyä. Lähtö  klo 21.30. Voin sanoa ettei pahemmin olis kiinnostanu. Juoksin hissukseen sen enempiä rehkimättä. Samalla päätin että juoksen tällä viikolla enää vain kerran jotta saan viikolle kolme lepopäivää. Pitää nyt kunnolla palautella. Muutenkin tykkään nykyään pitää mieluummin lepopäivän kuin juosta 30min. 

To 16km 90min 5:38/km s134

Pe Lepo

Lepopäivänä tuli käytyä Jumbon InterSportissa. Siellä sattu silmiin Asicsin miesten malliston juoksutakki.

Harvinaista herkkua ettei takki ole musta. 


Ei kommentteja:

Lähetä kommentti