sunnuntai 2. elokuuta 2015

Lauantai = Lepopäivä

Eilinen päivä meni levätessä. Ohjelmassa oli lähinnä lapsenvahtihommia. Huomasitteko muuten että Oulussa valtuutettu (SDP) piti uusnatsien katupartiota hyvänä ajatuksena. Tossa muutama päivä sitten tämä katupartiointi tosin uutisoitiin, että pojat etsii alueella naisia ahdistellutta henkilöä. Jostain syystä tämä avaus ei herättäny sen kummempia ajatuksia kenelläkään... Illalla kattelin Yleltä CS:GO lähetystä. Se on sitä uutta e-urheilua. Oli kyllä niin nopea tempoista että en pysyny mukana. Finaalissa pelasi suomalainen ja puolalainen joukkue. Tällä kertaa voitto lähti Puolaan.

Ens viikolla olis kesän toinen kesäloma. Nyt viikon pituinen. Ohjelmassa oli alunperin vanhan terassin purku ja uuden rakentelu. Lisäksi piti tehdä hiekkalaatikko terassin kylkeen. Nyt homma kutistu yhden laudan vaihtoon ja hiekkalaatikkoon. Sopii mulle.

Ei tässä nyt sen kummempia. Pitää juoda aamukahvi loppuun ja lähtä Ruotsinpyhtäälle Brannin trail polkujuoksutapahtumaan. Juoksentelen siellä 20km ja sitten muutaman ylimääräisen kilometrin jotta saa pitkän lenkin kilometrit täyteen.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti