lauantai 18. heinäkuuta 2015

Viikko voiton puolella

Keskiviikon hieman epävarman lenkin jälkeen torstaina oli tarkoitus juosta perus pk-lenkki. Jalka kestää jos kestää. Eipä tuota töistä kotiin lenkkiä ehtiny pitkään juosta kun vesisade putos niskaan. Sitä vettä tuli ihan riittämiin ja kasteli miehen kokonaan. Kympin kohdalla sitten havahduin ihmettelemään miten jotenkin särkee sykemittarin kohdalta. Vasta kotona huomasin että märkä paita oli hangannu nännit verille ja paita oli vedessä (kuva tossa vasemmalla Instagrammin kuvissa). Koko loppu illan sitten tuntu kuin olis ollu märkä paita päällä. Itse lenkki meni ihan hyvin:

13,75km 72min 5:12/km s148

Illalla huomasin että lenkki oli 3sek hitaampi kuin maanantaina juoksemani sama pätkä! Ihan hyvä suoritus kun en todellakaan yrittäny juosta sitä mihinkään tiettyyn aikaan. Koitappa samaa vaikka tarkotuksella niin ei osu noin hyvin yhteen.

Illalla olis sitten vuorossa pientä venyttelyä. Perjantain lenkkiä varten. Sääennuste lupasi varsin vetistä keliä. Torstaista viisastuneena teippasin arat paikat ja lähdin heti kuuden jälkeen. Kahdeksan jälkeen lupasivat sadetta ja salamoita eikä se kombo oikein kiinnostanu. Hei lenkin alkuun sattui semmonen ihme juttu, että toinenkin lenkkeilijä oli liikenteessä. Se on harvinaista näillä seuduilla. Kyseinen nainen oli myös juoksemassa töihin. Vaihdoin pari sanaa tästä harvinaisesta tilanteesta ja jatkoin matkaa. Nykyään tuo juokseminen tahtoo sujua jotenkin tasaisen helposti. Välillä päälle tuli vähän vettä, mutta ei sen kummempaa. Puolimaraton taittu ajassa 1.51. Pasilan tienoilla alkoi sitten sataa vettä ja ukkonen jyrähteli. Ensin toivoin että pilvet olisi menny toiseen suuntaan, mutta päällehän ne tuli Töölönlahden kohdalla. Heitin yhden kierroksen Töölönlahdella ja jatkoin sitten töihin. Lopulta lenkille tuli mittaa vähän päälle 25km mikä sai riittää.

25,4km 133min 5:14/km s147

Nyt jalkoja sitten särkee, mutta sehän nyt on normaalia. Tälle viikolle kilometrejä on nyt kasassa 79kpl, että satanen menee kyllä helposti rikki. Tänään oli vuorossa mässäilypäivä, eli paljon irttareita, pizzaa ja pari olutta. Oluiksi sattu Teerenpelin Luomu Leevi ja Stadin panimon West coast Session Ipa. Molemmat hieman erillaisia. Tuli nyt vahingossa tuettua paikallisia panimoja. Tähän liittyen sanottakoon painon olevan tällä hetkellä 82,7kg. Toiveissa olisi alle 80kg lukemat ennen lokakuuta. Että ei passaa pahemmin makkaraan sortua.


Ei kommentteja:

Lähetä kommentti