lauantai 21. maaliskuuta 2015

Perjantai 20.3 - Aamulenkki

Reippaasti ylös sängystä 5.30 & lenkille. Tai ei kovinkaan nopeesti sinne lenkille koska teknisen alusasun housut oli hukassa. Pitäs aina ettiä kalat valmiiksi edellisenä iltana. Ei noilla muuten olis ollu väliä, mutta kun oli vähän pakkasta niin en halunnu palelluttaa itteeni. Viimeksi tuli riittävän vilu kun oli pakkasta.

Alkuun juoksentelin kympin 5.19/km s151. Sen jälkeen tuli älynväläys että koitan miltä se 4.15 vauhti tuntuu. Ensimmäiset puoli kilsaa nauratti, mutta sitten rupes hymy tyytymään. Toinen kilsa ei ollu yhtään sen helpompi kun vauhti laski ja matka ei tuntunu etenevän. Eka kilsa oli 4.20 ja toinen 4.26. Eikä tuntunu hyvältä. Päälle vähän verryttelyä ja junalla loppumatka töihin. Yhteensä 13,3km 69min.

image



Lounaalla satuin kulkemaan Mikonkadun Intersportin ohi. Sinne oli avattu Adidas-juoksualue. Vissiin ensimmäinen Suomessa.

image



image



Kengät oli piilotettu takaseinälle ja omaan makuun niille oli turhan vähän tilaa. Edessä oli kasoittain sukkaa, puseroa, trikoita, takkeja yms. Muut merkit löytyy jatkossa liikkeen perältä missä ennen oli muut kengät.

Aamun lenkillä sattu vielä semmonen tapaus että vastaan tuleva juoksija halus läpsästä yläfemmat. Mikäs siinä, olihan se ihan mukava kohtaaminen puoli kuuden aikaan : )

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti