lauantai 14. maaliskuuta 2015

La 14.3 Juoksupäivä

Ei menny ihan putkeen tuo torstain päivitys. Siinä ennen nukkumaan menoa katoin että jonkun härpättimen päivitys olis jonossa. No laitoin sen päivittymään ja sitten koneen kiinni. Eilen sitten iltapäivällä huomasin että sivusto ei lataa ollenkaan. Päivitys oli päivittäny lisäosan joka halus käyttää uudempaa php versiota kuin mitä palvelin tarjosi. Lopputuloksena kaatunut sivusto. Tämmöstä sattuu.

Muuten eilinen meni levätessä ja irttareiden parissa. Vaikka tässä painoa yrittääkin puottaa niin perjantai on silti mässäilypäivä. Tänään aamulla suuntasin kohti Korsoa perus kymppi mielessä. Kadut oli puhdistamatta ja sen kyllä huomas hengittäessä. On se kumma miksi niitä hiekkoja ei voi puhdistaa pois sillon kun se asfaltti ja hiekka on vielä märkää. Ei, annetaan sen kuivua rauhassa auringossa ja luetaan lehdistä kuinka ilmanlaatu on heikentynyt katupölyn takia. Varmaan se lukee jossain kalenterissa ettei Vantaan katuja putsata ennen maaliskuun loppua. Tilannetta on hyvä seurata tuossa Tapanilan ja Tikkurilan välissä pyörätiellä. Siinä pyörätien hiekat kertoo missä menee Vantaan ja Helsingin raja.

Juoksu itsessään meni hyvin eikä aurinko päässy liiaksi porottamaan pipopäistä lenkkeilijää. Lopulta matkaa kerty 13,6km 75min 5:28/km & s148.

Lähentäjät oli turhan kireenä lenkin jälkeen, että pitää koittaa venytellä niitä tänään. Lenkillä tajusin ettei HCR & HHM comboon ole enää kuin 2kk (+3vko HHM). Että ei ole paljoa aikaa. Viime vuonna juoksijan polvi oli jääny taakse näihin samoihin aikoihin, mutta takana oli ihan ok syksy harjoittelun suhteen. Nyt puuttuu se ihan ok syksy. Vuosi sitten helmikuussa kertyi kilometrejä 88 ja maaliskuussa 202km. Nyt helmikuu 66km ja tää maaliskuu 38km... No juoksemallahan niitä saa lisää puseron alle.

 

Aurinkoista lauantaita kaikille! Lenkille siitä, hopi hopi!

 

 

 

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti