perjantai 4. maaliskuuta 2016

Hidasta juoksua, mutta juoksua kuitenkin

Lepopäiville tuli stoppi heti maanantaina. Vähän epäillen lähdin koittamaan miten selkä kestää juoksua. Matkana oli reilu kymppi. Sulilla pyöräteillä juoksu meni ihan ok, mutta kun paikoitellen oli jäisempää niin heti tuntu kuinka lihakset menee jumiin. Tiistaina juoksin 14km ja taas samat tuntemukset. Varuiksi pidin sitten keskiviikon lepopäivänä ettei lihakset menisi liikaa jumiin. Sanomattakin on selvää, että juoksu tuntuu nihkeältä.

Ma 10,7km 59min 5:29/km s140
Ti 14,2km 87min 5:26/km s141
Ke Lepo

Torstaina sitten taas juoksentelua töistä kotiin. Ei ehkä jumittanu selkää niin paljon kuin aikaisemmin, mutta sykettä ei meinannut saada alle 140.

To 12,1km 66min 5:26/km s141

Jalat on aika jumissa, että pitää yrittää venytellä niitä vähän vetreämmiksi. Juostessa tuli pohdittua paljonko mun lenkkareilla on kilometrejä alla. Hieman yllättäen molemmilla oli vain vajaa 700km. Eli vielä olisi jäljellä noin 300km ennen kuin menevät vaihtoon. Se on siis vain jumissa olevat jalat jotka saa juoksun tuntumaan jotenkin kovalta.

Perjantaina olisi ohjelmassa juoksentelua töihin ja illalla GoExpo messut. Katotaan mitä messuilta löytyy tänä vuonna. Posti toi viikonloppu lukemisiksi uuden Juoksija-lehden. Viimeistään ensi viikolla olisi tulossa taas uusi testiraportti. Tällä kertaa testissä oli nuo kuvassa näkyvät kuulokkeet.


Ps. Jos motivaatio on kateissa niin kannattaa katsoa kalenteriin. Päivät vähenee uhkaavasti kesän kisoihin... 


Ei kommentteja:

Lähetä kommentti