torstai 12. maaliskuuta 2015

Täällä ollaan o/

Taas vierähti 1,5vko edellisestä päivityksestä. Nyt syy on niinkin yksinkertainen kuin sairastuminen. Kävin sillon 28.2 lauantaina heittämässä vielä yhden 7,3km lenkin. Sunnuntai meni levätessä kun tuntu ettei kaikki ole ihan kunnossa. Viime viikolla ma-ke akseli meni sairastumista odotellessa ja torstai sitten sairasteltiin. Aluksi pieni flunssa ja torstai iltana kuumetta 38,5. Perjantaina olo olikin jo niin normaali kuin se voi kovan kuumeen jälkeen olla. Tosin viikonlopun urheiluksi riitti GoExpossa käynti. Viikon kilometrit oli siis hienot 0kpl.

Tiistaina pääsin taas juoksemaan. Lämpötilat alkaa olla sitä luokkaa, että jalkoihin sujahti trikoot ja juoksutakki vaihtu kevyempään. Alkuperäinen idea oli juosta noin tunti, mutta kiire kun oli niin reilu kolme varttia riitti:

8,5km, 47min, 5:33/km & s154

Hieman liian kovaa mentiin kun innostuin. Tänään aamulla kello oli soimassa 5.30, mutta torkutin suosiolla tunnin. Koska tässä on nyt ollu tätä taukoa niin ajattelin juosta reilun kasin. Kuinka ollakkaan Tikkurilan jälkeen huomasin kuinka junat seisoo asemilla ja ihmiset laiturilla. Ajattelin siinä sitten jatkaa löntystelyä kunnes junat alkaa vilahtelemaan ohi. Ehtiin juostaa lopulta Oulunkylään asti ennen kuin pääsin hyppäämään junaan. Fiilis rupes jo olemaan semmonen, että juostaan sitten koko matka prkl. Koko lenkuralle tuli pituutta n. 15km:

15,8km, 90min, 5:41/km & s153

Nyt sitten jalat onkin sen tuntuset että näillä on juostu :)

Ajattelin nyt taas alkaa pitämään blogia tällä wordpressin alustalla. Tuntuu vaan että tekee mieli kirjottaa enemmän niin tämä tuntuu luontevammalta vaihtoehdolta kuin Juoksufoorumin harjoituspäiväkirja. Tässä on nyt vaan semmonen ongelma etten oikein keksi mitään napakkaa nimeä tälle blogille. Että muutokset on mahdollisia. Ehkä on parempi muuttaa tarvittaessa lennossa kuin odottaa loputtomiin.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti